zaterdag 14 januari 2012

7e Winter wandelweekend - Aalten

14-01-2012 *** Vandaag hebben wij gewandeld in Aalten, daar organiseerde w.s.v. De Wandelvriend haar 7e winterwandelweekend. Rond 07.30 uur parkeerden wij de auto en waren dus ruim op tijd, lekker op tijd starten om 08.00 uur. Het is alweer zes jaar geleden dat we deze tocht ook hebben gewandeld, daarom kwam de startplaats ons bekend voor. Wij wandelen vandaag 30 km., deze bestaat uit 3 lusjes met als middelpunt het bekende Bredevoort. Wie Bredevoort zegt, denkt aan boeken. Sinds 27 augustus 1993 is het de Nationale boekenstad. De rust was beide keren bij speeltuinvereniging Ossenkop waar de catering verzorgd werd door De Wandelvriend. En alles tegen verenigingsprijzen. De tocht zelf was, wat we er van hadden verwacht, geen echte uitschieter. De route was gemarkeerd met de bekende vierkante bordjes in de kleuren rood (voor rechts), geel (voor links) en wit (voor rechtdoor). Voor degene die kleurenblind zijn, ook nog met de letter R en L er op. Al met al hebben we fijn gewandeld, met mooi weer, zelfs de zon was er nog even. Beiden met de rugzak , vast wennen voor de LAW's en het Pieterpad. (klik op foto voor meer...)

4 opmerkingen:

  1. Aan de foto's te zien, een mooie wandeltocht ondanks dat jullie het geen uitschieter vonden.
    Wandelweer was het zeker.

    Oant sjen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Jannie, Het was een mooie wandeltocht, maar volgens mij kunnen ze het parkoers nog wat 'finetunen', althans wij hebben wat mogelijkheden gezien. Verder hebben we zeker genoten.

      Tot ziens... !!!

      Verwijderen
  2. Hallo Rob en Aartje wij zijn ook weer begonnen met wandelen. Zaterdag 15 km in Beetsterzwaag en vandaag 15 km in Zwolle. Mooie tochten, lekker gelopen en veel wandelaars. Volgende week de boerenkooltocht in Epe.Groeten Sander en Henriette.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Sander en Henriette,

      Leuk weer eens wat van jullie te horen, het kan maar zo zo zijn dat wij zaterdag ook deelnemen aan de Boerenkooltocht hier in Epe

      Groet, Rob

      Verwijderen