zondag 11 maart 2012

Peperbuswandeltocht - Zwolle

10-03-2012 *** Vandaag hebben wij deelgenomen aan de Peperbuswandeltocht, georganiseerd door de ZWV (Zwollse Wandelverenigingen), vanuit Zwolle. We zaten te twijfelen tussen Vollenhove (Tigo) of deze. De doorslag heeft de starttijd gegeven, wij starten graag vroeg. In het verleden hebben we deze tocht ook al eens gelopen, en we vonden het de minste tocht, die ZWV organiseert. Maar vandaag was het voor ons verrassend, een heel ander parkoers, zelfs het Gelderse Hattem werd aangedaan. We zijn twee keer de IJssel over gegaan door middel van de nieuwe spoorbrug, 'De Hanzeboog'. Onderweg hebben we met verschillende wandelaars een babbeltje kunnen maken, het was gezellig. Voor Aartje vandaag weer haar eerste 40 na ruim 10 maanden. Onze doelstelling was om binnen de 8 uur 40 km. te wandelen en dat hebben we ruimschoots gehaald. De tocht van vandaag had één minpunt en dat hebben we bij de organisatie gemeld, meteen aan het inschrijfbureau, maar ook per email. De rustpost in Hattem ' De Sporthoek', daar werd volop gerookt, tijdens de eerste rust alleen aan de bar, waar je wel je consumptie moest halen. En tijdens de 2e doorkomst ook in de zaal. Ik heb daar van de organisatie gelijk gisteravond een bevredigend antwoord op gehad. Maar verder hebben we genoten van een mooie tocht, (41,4 km GPS meting) maar dat zijn we ook wel gewend van ZWV. Ieder jaar wandelen we wel één of meerdere tochten bij deze organisatie. En volgende week.... dat zien we nog wel !!! (klik op de foto voor meer)

2 opmerkingen:

  1. Hallo Rob, wij hebben gisteren 15 km gelopen in Vollenhove. Er zaten een paar lange rechte stukken in de route, en het was jammer dat het weer spelbreker was, anders was deze tocht veel mooier geweest. Vandaag 20 km gewandelt in Zwolle en dat maakte al veel goed. Een prachtige tocht met een lekker zonnetje. Groeten uit Balkbrug!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Rob en Aartje, fijn dat ook voor Aartje de 40 km weer kon, gefeliciteerd daarmee.
    Wat asociaal dat er nog gerookt wordt op rustplaatsen, helaas komen we het vaker tegen. Goed dat je er de organisatie er van op de hoogte hebt gebracht.
    Succes bij de volgende wandeltochten.

    Groet Appie en Jannie.

    BeantwoordenVerwijderen